Phantom 4 4K UHD kamera DJI

DJI |

Dron

Predaj skončil
DJI kvadrokoptéra - dron, Phantom 4, 4K Ultra HD kamera

Kvadrokoptéra Phantom 4 s 4K Ultra HD kamerou umiestenou na 3-osom stabilizovanom závese, s integrovaným systémom Lightbridge pre prenos obrazu, s video pozičným systémom, anti-kolíznymi čidlami a s ďalšími funkciami.

Phantom 4 je kompletná platforma pre leteckú fotografiu a video, ktorá je „pripravená k letu rovno z krabice“. Je vybavený palubnou kamerou s objektívom s ohniskovou vzdialenosťou 20 mm s trojosím stabilizovaným závesom, sníma ostré 12 MP snímky a stabilný videozáznam až 4K.
Štíhly, aerodynamický a kompaktný trup Phantomu 4 minimalizuje odpor v silnom vetre aj vplyv poryvov z akéhokoľvek smeru a napomáha tak predvídateľnosti a presnosti pohybu. Úplne integrovaný záves umožnil posunúť ťažisko bližšie k stedu a posiliť tak stabilitu ešte viac.

Viac letových módov
Phantom 4 je dostatočne flexibilný, aby vyhovoval vašim rôznym potrebám. V móde Position (P) môžete využiť satelitné a vizuálne pozíciovanie, funkciu TapFly, ActiveTrack a inteligentné letové režimy. Športový režim pridáva zvýšenú stabilitu a rýchlosť (až 72 km/h) pri možnosti využiť satelitné aj vizuálne pozíciovanie. Režim Atti zaisťuje stabilitu a udržiava výšku, ale deaktivuje satelitné pozíciovanie, takže je ideálny pre natáčanie plynulých záberov za letu.

OBSAH BALENIA:
Phantom 4
Vysielač 2,4GHz
Pohonný akumulátor 15,2V/5350mAh
Nabíjač 17,4V/100W
4 páry vrtulí
Nabíjač pohonného akumulátora a vysielača
Prepravný kufor
Značka DJI

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

vynikajúci,dodanie rýchlo

Overený zákazník,

Spokojna

Overený zákazník,

je dobrý

Overený zákazník,