ORALB Náhradné hlavice EB 25-4 Floss Action

Špeciálna koncovka pre lepšie čištenie medzizubných priestorov, unikátne vlákna MicroPulse prenikajú hlboko do ťažko dostupných medzizubných priestorov, vonkajšie a vnútorné vlákna obklopujú každý zub a zaistia odstránenie povlaku z celého jeho povrchu, modré Indicator vlákna indikujú opotrebovanie koncovky, 4ks

Predaj skončil

Náhradné hlavice Oral-B Floss Action s vláknami MicroPulse sú preukázateľne najlepšie a najvýkonnejšie náhradné kefkové hlavice.

 

Výhody náhradnej hlavice Oral-B Floss Action:

Vlákna MicroPulse prenikajú hlboko do ťažko dostupných partií, zostávajú v medzizubných priestoroch dlhšie než ostatné vlákna a odstraňujú tak dokonale zbytky povlaku.

 

Hlavica je navrhnutá tak, aby čo najlepšie pomohla vyčistiť medzizubné priestory.

 

Kefka sama upozorní, kedy je potrebné vymeniť čistiacu hlavičku. Modré vlákna Indicator postupne blednú a keď sú z polovice vyblednuté, je čas výmeny.

 

Kompatibilné modely elektrických kefiek Oral-B: Professional Care, Triumph, TriZone, PRO, Vitality (mimo Vitality Sonic), AdvancePower (akumulátorové aj batériové), AdvancePower Kids (akumulátorové aj batériové), Stages Power

 

Hlavice nie sú určené pre sonické kefky Oral-B Sonic Complete, Vitality Sonic a Pulsonic a kefky Oral-B CrossAction Power.

Značka Oral-B

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.


Súvisiace produkty

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Ústretový, rýchle dodanie

Overený zákazník,

Bolo to rýchle

Overený zákazník,

rýchle dodanie tovaru , tovar splnil moje ocakavanie

Overený zákazník,