ORALB Elektrická kefka Pro 750 3DWhite + Travel C

3D systém, 1 čistiaci program, profesionálny časovač (4x30s) a tlakový senzor, 1 koncovka, cestovné púzdro. Prepojenie s mobilnou aplikaciou Oral-B cez Sound connectivitiy (neobsahuje bluetooth). </br> <strong>AKCIA! Nakupujte bez rizika aj v roku 2018 a 2019!</strong> </br> <strong><a href="http://assets.agem.sk/popis/oralb leták.pdf"target="_blank">Viac sa dočítate TU.</a></strong></p> </br> <strong><a href="https://www.agem.sk/promo/oralb-zaruka-vratenia-penazi-115969656"target="_blank">Všetky produkty v akcii.</a></strong></p> </a>

Predaj skončil

Zubná kefka jemne čistí v oblastiach, kde sa môžu hromadiť baktérie zubného plaku. Poskytuje účinné odstránenie zubného plaku aj v ťažko dostupných miestach a je šetrná k zubom a ďasnám. Elektrická zubná kefka PRO 750 využíva na účinné odstránenie zubného plaku rovnaké 3D pulzačné a rotačné pohyby ako ostatné modely radu. Vodotesná rukoväť je bezpečná a je určená na používanie v kúpeľni.

 

Nová čistiaca hlavica 3DWhite jemne pulzuje, čím narúša zubný plak a rotačným pohybom ho potom odstraňuje. Časovač signalizuje stomatológmi odporúčané 2-minútové čistenie: 4x30 sekúnd. Po 30 sekundách zmení vibráciu a upozorní na zmenu čistiaceho kvadrantu.

 

Na jedno nabitie vydrží kefka dlhšie ako 1 týždeň (pri pravidelnom čistení 2-krát denne 2 minúty). Integrované Bluetooth v rukoväti kefky na jednoduché prepojenie s vaším mobilným prístrojom a s aplikáciou Oral-B App v slovenskom jazyku.

 

Základné parametre

8 800 oscilačno-rotačných pohybov / min.

20 000 pulzácií / min.

5 režimov čistenia prepínanie režimov na rukoväti

NiMH batéria

 

Obsah balenia

zubná kefka Oral-B

nabíjací stojan

nová čistiaca hlavica 3DWhite na každodenné čistenie

cestovné puzdro

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nakupujte bez rizika aj v roku 2017 a 2018

Ak farba výrobku alebo celý model nezodpovedajú vašim predstavám, môžete nám výrobok vrátiť. My vám zaručujeme vrátenie penazí. Náš program "Nakupujte bez rizika aj v roku 2017 a 2018!" vám umožňuje vyskúšať si najnovšie výrobky Oral-B.

 

Ak niektorý z nich nesplní vaše ocakávania, môžete ho do 100 dní od kúpy vrátit na nižšie uvedenú adresu: Idea Element s.r.o, Trnavská 86, 04011 Košice, Slovenská republika, Tel.: +421 02/5710 1135, E-mail: informacie.im@pg.com.

 

 

Značka Oral-B

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.


Súvisiace produkty

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

vynikajúci,dodanie rýchlo

Overený zákazník,

Spokojna

Overený zákazník,

je dobrý

Overený zákazník,