GARDENA Čerpadlo do suda 4000/2 automatic comfort

Výkonné a pohodlné čerpadlo do suda na zavlažovanie napr. pomocou zavlažovačov, postrekovačov, spŕch. Ideálne na pohodlné plnenie kanvíc na zalievanie. Vhodné taktiež na odčerpávanie vody. S pojistkou chodu nasucho. Plynulá regulácia prietoku vody pomocou regulačného a uzatváracieho ventilu. Zahnutá, teleskopická pripojovací rúrka k bezpečnému zaveseniu čerpadla na sud s vodou. Možnosť prestavania z Original GARDENA na Profi-systém. Tichý, bezúdržbový kondenzátorový motor. Integrovaný filter na nečistoty a dodatočná pätka pre zabránenie nasávania nečistôt. Úsporné skladovanie a ľahký transport vďaka integrovanému držadlu a držiaku na kábel a teleskopickú rúrku. Tiché, výkonné čerpadlo do suda s 2-stupňovou čerpadlovou mechanikou. Elektronický tlakový spínač a senzor prietoku vody zapne čerpadlo automaticky pri odbere vody a potom ho zase vypne. Menovitý výkon 500 W. Max. čerpané množstvo 4.000 l/h. Max. čerpacia výška/tlak 20 m/2 bary. Max. hĺbka ponoru 8 m. Čerpací mechanizmus 2-stupňový. Hmotnosť cca 5 kg. Pripojovací kábel 10 m H05 RNF. Priemer čerpadla 14,8 cm.

Predaj skončil

Úspora energie a praktické použitie

Elektronický plavákový spínač a snímač prietoku zapína čerpadlo, keď je potrebné čerpať vodu, a potom ho zase vypne. Všetko prebieha automaticky. Ide o praktickú funkciu, ktorá šetrí čerpadlo aj energiu.

 

Výkonné a rozmanité použitie

Čerpadlo do dažďového zberača 4000 / 2, s tlakom 2 bary, môže vďaka výkonnému 2stupňovému obežnému kolesu čerpať vodu rýchlosťou až 4000 litrov za hodinu a zavlažovať tak efektívne vašu záhradu pomocou zavlažovačov, postrekovačov, spŕch alebo systémov Micro-Drip.

 

Užívateľsky prívetivá obsluha

Pre väčšie užívateľské pohodlie je možné plynule nastavovať výšku výsuvnej rúrky. Pomocou regulačného a uzatváracieho ventilu možno zastaviť pretekajúcu vodu.

 

Jednoduchá obsluha

Integrovaný filter a prídavný podstavec zabraňujú, aby čerpadlo nasalo príliš veľké množstvo nečistôt. Tým je zaručená hladká prevádzka pri čerpaní.

 

Ochrana proti chodu nasucho

Integrovaná bezpečnostná poistka proti behu naprázdno chráni čerpadlo predi poškodením tým, že zastaví prevádzku pri nedostatku vody a zabraňuje tak behu čerpadla naprázdno.

 

Špecifikácia

Menovitý výkon       500 W

Maximálna výtlačná kapacita         4000 l/h

Maximálna hĺbka ponoru     8 m

Maximálny tlak        2 bar

Maximálna výtlačná výška   20 m

Priemer čerpadla      14,8 cm

Maximálna teplota čerpaného média         35 ° C

Typ napájacieho kábla        H05 RNF

Hmotnosť      5 kg

Dĺžka kábla    10 m

Elektrická ochranná trieda   IP X8

Značka Gardena

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.


Súvisiace produkty

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Spokojna

Overený zákazník,

je dobrý

Overený zákazník,

Všetko v poriadku z nákupom som spokojná.

Overený zákazník,