Fujifilm Instax MINI 90 br+film+púzdro 70100141215

Instax, fotoaparát s priamym vyvolávaním fotografií radu Instax mini, objektív so zaostrením od 30cm (režim makro), nastaviteľný jas tlače farieb, veľkosť obrázkov krásnych 62 x 46 mm, blesk s redukciou "červených očí", napájanie batérie NP-45A li-ion, kapacita pre 10 filmových balení, hmotnosť 296g (bez batérií), závit na statív + film + púzdro

Predaj skončil

Instax mini ponúka vyspelé funkcie, ktoré nájdete ako u tradičných analógových fotoaparátov, a ktoré rozširujú možnosti kreatívnej práce so svetlom, tak aj novými funkciami (režimom makro a výkonným bleskom). Jedná sa teda o fotoaparát s funkciou okamžitého vyvolania obrázkov pre každého fotografa.

 

Výhodou týchto fotoaparátov s priamym vyvolaním obrázku je ich aktuálnosť a schopnosť zachytenia a uchovanie radostných a jedinečných okamihov Vášho života v tlačenej podobe. Tým dosiahnete, že Vaše fotografie nezostanú zabudnuté v množstve nevyvolaných fotografií, alebo omylom zmazané z pamäťových zariadení.

 

Výkonný blesk poskytuje ideálne množstvo svetla ideálne nastavené pre danú vzdialenosť od fotografovaného objektu a nasvetlenia scény, čo pomáha optimalizovať expozíciu, a pomocou pridaného efektu high-key alebo low-key môžete nastaviť jas.

 

-         Film: FUJIFILM Instant Color Film "Instax mini" 46 x 62 mm

-         Obsah balenia - Popruh, záručný list, lítium-iónový akumulátor NP-45A, nabíjačka BC-45C

-         Rozmery a hmotnosť 113,4 × 91,9 × 57,2 mm / 296 g (bez akumulátora, popruhu a filmu)

Značka Fujifilm

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.


Súvisiace produkty

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Spokojna

Overený zákazník,

je dobrý

Overený zákazník,

Všetko v poriadku z nákupom som spokojná.

Overený zákazník,