FujiFilm Instax Share SP-3 black 16558138

Tlačí okamžité fotografie zo záberov z iPhonu a Androidu pomocou aplikácie instax SHARE app. Obrázky majú vysoké rozlíšenie s počtom tlačených bodov 800 x 800 a 318 dpi, čím je dosiahnutá detailná gradácia, jasný výraz tváre portrétu alebo kontúry a tvary predmetu v plnom rozsahu. Výrobok je dodávaný s technológiou Image Intelligence, patentovanou technológiou spracovania obrazu, ktorá automaticky nastavuje optimálny jas počas tlače. Expozícia prebieha počas odosielania fotografie, čo umožňuje výstup iba za 13 sekúnd. Nové šablóny pridané do aplikácie instax SHARE app.

Predaj skončil

Nové šablóny pridané do aplikácie instax SHARE app.

 

      a) My Template

      Funkcia šablóny, kde používatelia môžu pridať text podľa vlastného výberu a voľne upravovať farbu, veľkosť a tmavosť textu posunutím posúvačov doľava a doprava a rozšíriť rozsah dostupných štýlov fotografií. (K dispozícii iba s SP-3.)

 

      b) Collage Template

      Funkcia šablóny umožňuje používateľom vytlačiť 2 až 9 fotografií na jednom liste filmu. Vytlačte zbierku spomienok zo špeciálneho dňa alebo spojte fotografie s konkrétnou témou.

 

      c) Split template

      Transformujte 1 obrázok na viacero fotografií instaxu. To umožňuje použiť všetky druhy jedinečných fotografických štýlov, ako napríklad rozdelenie nádhernej krajiny na dve fotky, aby sa vytvorila jedna väčšia fotografia.

 

     d) SNS Template

     Šablóna na tlač obrázkov, ktoré boli odovzdané do služby sociálnych sietí (SNS). Táto tlačiarenská funkcia súvisiaca so sociálnymi médiami umožňuje používateľom zahrnúť do fotografie fotku profilu alebo počet like-ov.

 

     e) Real Time template

     Keď je vybratá možnosť "Šablóna v reálnom čase" a je vybratá fotografia, v rámčeku sú uvedené dátum, miesto, počasie, teplota a vlhkosť. Skvelé pri cestovaní alebo ak chcete sledovať ako vaše dieťa rastie.

 

-         Jednoduchý, ale sofistikovaný dizajn má moderný, ostrý tvar a bohaté farby.

-         Vybavený nabíjateľnou batériou na nabíjanie cez port micro USB. Po úplnom nabití môže byť vytlačených okolo 160 fotiek.

-         Používatelia môžu tlačiť obrazové údaje priamo z digitálneho fotoaparátu Fujifilm.

Značka Fujifilm

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.


Súvisiace produkty

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Spokojna

Overený zákazník,

je dobrý

Overený zákazník,

Všetko v poriadku z nákupom som spokojná.

Overený zákazník,