ELECTROLUX Kuchynský robot EKM4200

Celokovové telo, 2 pracovné nádoby z nerezovej ocele s objemom 4,8 l a 2,9 l, regulácia rýchlosti ? 10 rýchlostí, regulátor rýchlosti modro podsvietený, biela LED dióda osvetľuje priestor v mise pre lepší prehľad pri práci, nástavec na mletie mäsa, 3 nástavce na strúhanie a krájanie. Technické parametre: príkon: 1000 W, objem pracovnej nádoby: 4,8 l a 2,9 l, hmotnosť: 9,3 kg, farba: čierna. Obsah balenia: nerezová misa 4,8 l,nerezová misa 2,9 l, nástavec na miesenie,nadstavec na šľahanie, nástavec na miešanie, nástavec na mletie mäsa,3× nástavec na strúhanie a krájanie.</br></br> <strong>AKCIA! K produktu 1 dňový SKIPAS v rezorte Snowparadise Oščadnica/Veľká Rača.</strong> </br> <strong><a href="https://snowparadise.sk/"target="_blank">Stránka rezortu.</a></strong></p><strong><a href="https://www.agem.sk/promo/oscadnica-zima-2019-biela-cierna-155215995"target="_blank">Všetky produkty v akcii.</a></strong></p> </a>

Predaj skončil

Jeden prístroj na viacero účelov

Hľadáte prístroj, ktorý zvládne viac funkcií? Práve ste ho našli. Kuchynský robot ELECTROLUX EKM4200 zvládne sekať, krájať, mixovať, miešať či šľahať. Rozlúčte sa s množstvom spotrebičov, ktoré zvládnu len jednu činnosť. Odteraz budete mať jeden výkonný prístroj, ktorý zvládne všetko. Kvalitné celokovové telo prístroja s príslušenstvom Vám výrazne uľahčí prípravu obľúbených jedál. Okrem toho šetrí i Váš čas, pretože je nielen veľmi výkonný, ale i mimoriadne rýchly.

 

Bohaté príslušenstvo

S viacúčelovým kuchynským robotom ELECTROLUX EKM4200 môžete nielen mixovať či krájať, ale i miešať, šľahať, mlieť a sekať. Má totiž bohaté príslušenstvo, ktoré Vám umožní využiť prístroj na rôzne účely. Na celokovové telo je možné pripevniť šľahacie metličky, háky na cesto alebo mlynček na mletie mäsa. Súčasťou výbavy sú i dve nádoby s vekom. Je jedno či pripravujete nedeľný obed, či rodinnú oslavu. So všestranným kuchynským robotom ELECTROLUX EKM4200 zvládnete bez zbytočnej námahy prípravu každého pokrmu.

Štýlové prevedenie s podsvietením

Výkonný kuchynský robot ponúkame v modernom dizajne elegantnej čiernej farby. Takto sa z neho stane nielen výkonný, ale i štýlový pomocník do každej kuchyne. Moderný dizajn upúta každý zvedavý pohľad. Okrem toho je robot vybavený praktickým podsvietením, pre ešte jednoduchšiu prípravu surovín. Podsvietenie Vám dostatočne osvieti pracovný priestor v okolí celokovového tela robota. Príprava jedál s týmto kvalitným viacúčelovým robotom bude odteraz radosťou.

 

-         Kuchynský robot

-         Celokovové prevedenie s príslušenstvom

-         Dve nádoby

-         Kryt na nádobu

-         Metličky na miešanie šľahanie

-         Hák na cesto

-         Kovový mlynček na mäso

-         4 krájacie bubny

-         Modro podsvietený regulátor rýchlosti

-         Bielá lLED dioda osvetlujúca priestor v mise pre lepší prehľad pri práci

 

Značka Electrolux

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.


Súvisiace produkty

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

vynikajúci,dodanie rýchlo

Overený zákazník,

Spokojna

Overený zákazník,

je dobrý

Overený zákazník,