COOLPIX A100 BLACK NIKON

Fotoaparát digitálny

Predaj skončil
Kompaktný fotoaparát

Štýlový a štíhly fotoaparát COOLPIX A100, ktorý sa jednoducho používa, sa ľahko zmestí do vrecka alebo tašky. Vždy budete snímať nezabudnuteľné snímky pomocou 20,1-megapixelového snímača CCD a objektívu NIKKOR s 5-násobným optickým priblížením, ktoré sa dá rozšíriť na 10-násobok pomocou funkcie Dynamic Fine Zoom. Pomôžu vám zhotovovať nádherné detailné zábery rodiny a priateľov. Zabávajte sa vďaka špeciálnym efektom pri snímaní alebo buďte kreatívni pomocou rýchlych efektov, ktorými zdokonalíte fotografie vo fotoaparáte.

Automatický výber motívov vyberie najvhodnejší motívový režim na optimalizáciu nastavení a pomocou panorámy s asistenciou budete na cestách zachytávať pôsobivé scény. Okrem toho môžete stlačením tlačidla snímať HD videosekvencie, zatiaľ čo redukcia rozmazania pohybu udržiava snímky ostré a zreteľné. Zaznamenávajte život v pohybe pomocou fotoaparátu COOLPIX A100.

Automatický výber motívov. Pomocou automatického výberu motívov, ktorý pre vás automaticky vyberie najvhodnejší motívový režim, ako je napríklad portrét, nočná krajina alebo makrosnímka, môžete jednoducho snímať skvelé zábery. Fotoaparát je vybavený 16 motívovými režimami, ako je napríklad šport, pláž alebo portrét domáceho zvieraťa, ktoré sa dajú použiť podľa podmienok snímania. Každý režim optimalizuje nastavenia fotoaparátu s cieľom dosiahnuť tú najlepšiu expozíciu pri špecifických podmienkach, aby ste mohli zachytiť ostré zábery aj v ťažkých podmienkach.

Rozlíšenie: 20,1 MPx
Snímač: 1/2,3" CCD
Objektív NIKKOR: 6 prvkov v 5 skupinách, ohnisková vzdialenosť 4,6 - 23 mm (26 - 130 mm v prepočte na 35 mm), clona f3,2 - f6,5
5x optický zoom, 10x zoom pomocou funkcie Dynamic Fine Zoom
Elektronická stabilizácia obrazu
Displej: uhlopriečka 2,7", rozlíšenie 230 000 bodov, typ TFT LCD, regulácia jasu
Nahrávanie HD videa 720p
Automatický výber motívov, 16 motívových režimov
8 špeciálnych efektov
6 rýchlych efektov
Funkcia skrášľovania
Režim inteligentného portrétu
Automatické zaostrovanie s detekciou kontrastu
Režim činnosti AF: priorita tváre, stred, manuálny s 99 zaostrovacími poľami, sledovanie objektu, vyhľadanie cieľa s automatickým zaostrovaním
Citlivosť ISO: 80 - 3200
Meranie expozície: maticové, so zdôrazneným stredom (menej než 2-násobné digitálne priblíženie), bodové (aspoň 2-násobné digitálne priblíženie)
Korekcia expozície: -2,0 až +2,0 EV s krokom 1/3 EV
Rýchlosť uzávierky: 1/2000 - 4 s
Makro od 10 cm
Vstavaný blesk
Statívový závit 1/4"
Vnútorná pamäť: 25 MB
Slot pre SD/SDC/SDXC kartu
USB konektor, zvukový vstup (3,5 mm), zvukový výstup (3,5 mm)
Napájanie: Li-Ion batéria (EN-EL19)
Rozmery (ŠVH): 94,5 x 58,6 x 19,8 mm
Hmotnosť: 119 g (vrátane batérie a pamäťovej karty)
Farba: čierna
Dodávané príslušenstvo: remienok fotoaparátu, nabíjateľná Li-Ion batéria (EN-EL19), USB kábel (UC-E16), nabíjací sieťový zdroj (EH-72P)
Značka NIKON

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.


Súvisiace produkty

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Ústretový, rýchle dodanie

Overený zákazník,

Bolo to rýchle

Overený zákazník,

rýchle dodanie tovaru , tovar splnil moje ocakavanie

Overený zákazník,