BRAUN Satin Hair 5 - Teplovdušná kulma AS530

Teplovzdušná ondulačná kefa s parným systémom pre úpravu a tvarovánie suchých vlasov, 1000 W, 3 stupne regulácie teploty a prúdu vzduchu, ochladzovací stupeň, veľká tvarovacia kefa (38 mm), malá tvarovacia kefa (27 mm), kefa pre objem

Predaj skončil

Tento model je vybavený exkluzívnou funkciou Pary. Vďaka nej si nemusíte vlasy umyť vždy predtým, než budete vlasy stylovať, aby boli dobre tvarovateľné. Funkcie pary totiž vlasy navlhčí, takže vám pôjdu veľmi ľahko vytvárať nové účesy. K tomu všetkému stačí stlačiť iba jedno tlačidlo.

 

Súčasťou balenia sú hneď dva špeciálne nástavce. Tie obstarajú dosiahnutie ideálnych výsledkov a navyše sa šetrne starajú o vaše vlasy. Súčasťou balenia je malá 27mm kefa na tvarovanie vlasov (menšie a stredné vlny) a väčšie 36mm kefa tiež pre tvarovanie vlasov, ideálna pre hustejšie a dlhšie vlasy.

 

V zadnej časti prístroja sa nachádza filter s mriežkou, ktorý okrem iného zabraňuje zbytočnému lámaniu vlasov. Stará sa aj o to, aby vaše vlasy neboli vtiahnuté do prístroja a nedošlo tak k ich zamotaniu. Vďaka tomu je manipulácia s prístrojom maximálne bezpečná. Filter možno tiež odmontovať a kulmofén vyčistiť.

 

-         teplovzdušná ondulačná kefa

-         3 stupne nastavenia teploty

-         výkon max 1000 W

-         funkcia ochladzovanie

-         2 metre dlhý kábel

Značka Braun

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.


Súvisiace produkty

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Spokojna

Overený zákazník,

je dobrý

Overený zákazník,

Všetko v poriadku z nákupom som spokojná.

Overený zákazník,