BRAUN Satin Hair 3 Teplovdušná kulma AS330

Teplovzdušná ondulačná kefa ,400 Wattov, 2 stupne regulácie teploty a intenzity prúdenia vzduchu, nástavec pre zväčšenie objemu, veľká tvarovacia kefa (38 mm), malá tvarovacia kefa (23 mm)

Predaj skončil

Sušenie a úprava účesu s ochranou vlasov: teplovzdušná kefa na vlasy Satin Hair 3

 

Nový účes každý deň aj bez návštevy kaderníckeho salóna? Nie je to len možné, ale aj jednoduché ? s teplovzdušnou kefou na vlasy Braun Satin Hair 3. Umožňuje vám vytvoriť nádherné účesy a vlasy pritom suší, no nevysušuje. Teplovzdušná kefa Satin Hair 3, ktorá je k vlasom šetrná a vďaka automatickému uvoľňovaniu kučier nevytvára vo vlasoch zauzlenia, je dokonalou voľbou pre ženy, ktoré rady menia svoj vzhľad bez poškodenia vlasov.

 

Nech už si vyberiete akýkoľvek účes, teplovzdušná kefa na vlasy Braun Satin Hair 3 vaše vlasy chráni a dovoľuje im zažiariť. Pre krásne vlasy, ktoré sú na pohľad také zdravé ako na dotyk.

 

Hlavné prednosti epilátora:

Keramická kefa

Na ochranu vlasov počas sušenia a úpravy Braun navrhol kefu s hladkými štetinami a so 100 % keramickým povrchom, ktorý distribuuje teplo rovnomerne pre rýchlu a šetrnú tvorbu vĺn a kučier. Tri nadstavce: malá kefa (18 mm), veľká kefa (36 mm) a nadstavec pre objem účesu.

 

Funkcia uvoľňovania vlasov

Špeciálne navrhnutá funkcia uvoľňovania vlasov vám umožňuje vytvarovať účes bez zauzlenia a lámania vlasov. Každý prameň vlasov uvoľníte ľahko a hladko. Pre rozmanité účesy bez námahy.

 

Osobné nastavenie

Individuálna úprava si vyžaduje individuálne nastavenia. Dve rôzne nastavenia od Braunu prispôsobujú teplotu a rýchlosť prúdenia vzduchu vašim individuálnym potrebám. Vždy si môžete byť istá, že teplota a rýchlosť prúdenia vzduchu sú vhodné pre váš typ vlasov, aby sa počas úpravy účesu nevysušovali.

 

Dodatočné vlastnosti: Vytvorte si rozmanité účesy

Kučery

Hebké, lesklé a prirodzene vyzerajúce kučery sa vždy tešia obľube. Vytvorte si vlastný kučeravý účes s teplovzdušnou kefou Braun Satin Hair 3.

 

Vlny

Pre nádherné hollywoodske účesy zo 40-tych rokov minulého storočia alebo jemný, prirodzený vzhľad ? vlny dodávajú účesu štruktúru a pôvabne lemujú vašu tvár.

 

Upravené končeky vlasov

Dodajte vášmu účesu pôvab pomocou upravených končekov. Sú moderným zakončením akéhokoľvek účesu a ľahko ich vytvoríte pomocou teplovzdušnej kefy na vlasy Braun Satin Hair 3.

 

Objem

Po nádhernom objeme túži snáď každá žena. S teplovzdušnou kefou na vlasy Braun Satin Hair 3 ste iba krok od luxusného objemu.

 

Obsah balenia

Teplovzdušný ondulačná kefa Satin Hair 3 AS 330

Veľká tvarovacia kefa (36 mm)

Malá tvarovacia kefa (18 mm)

Nástavec pre zväčšenie objemu

Značka Braun

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.


Súvisiace produkty

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Ústretový, rýchle dodanie

Overený zákazník,

Bolo to rýchle

Overený zákazník,

rýchle dodanie tovaru , tovar splnil moje ocakavanie

Overený zákazník,