BRAUN Holiaci strojček 7893s Wet&Dry

Holiaci strojček s dynamickou holiacou hlavou s technológiou "Sonic" a novým Turbo Mode, trojitý holiaci systém s integrovanými britmi a nezávisle plávajúcimi holiacimi dielmi, holiaca fólia OptiFoil, regulácia rýchlosti, batéria Li-ion, wet & dry, aku prevádzka, silver.

Predaj skončil

Výnimočný výsledok holenia v sebe spája hladkú pokožku a pohodlie bez kompromisov. S holiacim strojčekom Braun Series 7 si vyberáte náš špičkový holiaci strojček s vynikajúcou technológiou.

 

1. Výkonný pre dokonalé oholenie: Series 7 oholí jedným ťahom viac fúzov ako iné strojčeky v dvoch ťahoch. Hlava strojčeka je mimoriadne úzka, hoci obsahuje štyri špecializované holiaci prvky. Vďaka tomu sa dostane aj do ťažko dosiahnuteľných oblastí a oholí fúzy pozdĺž kontúr a pod nosom, kde väčšie holiace strojčeky zvyčajne zlyhávajú.

 

2. Jemný k pokožke: Ako všetky holiace strojčeky značky Braun aj Braun Series 7 sa pohybuje v priamej línii. Nemusíte sa k rovnakému miestu vracať dvakrát, čo výrazne znižuje riziko podráždenia pokožky.

 

3. Nemecká zručnosť: Všetky holiace strojčeky Braun Series 7 sú navrhované, konštruované a vyrobené v Nemecku. Vysoko kvalitné holiace strojčeky sú zostrojené tak, že vydrží po dobu najmenej 7 rokov.

 

Pre mokré i suché holenie

S holiacim strojčekom Series 7 sa môžete holiť na sucho alebo použiť vodu, penu alebo gél na holenie pre ešte lepší sklz a pocit hladšej pokožky.

 

Úplne vodeodolný

Vyskúšajte prvotriednu nemeckú technológiu. Všetky holiace strojčeky značky Braun sú vodeodolné až do hĺbky 5 metrov, takže ich pre ľahšie čistenie môžete pohodlne oplachovať pod tečúcou vodou, alebo sa dokonca môžete holiť v sprche.

 

Špičková Li-Ion batéria

Holenia bez sieťového prívodu po dobu 50 minút

Špičková Li-Ion batéria zaručuje nepretržitý výkon a plne sa dobije za jednu hodinu. Kvalitný displej zobrazuje zostávajúcu dobu prevádzky.

Značka Braun

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Spokojna

Overený zákazník,

je dobrý

Overený zákazník,

Všetko v poriadku z nákupom som spokojná.

Overený zákazník,