BRAUN Fén na vlasy Satin Hair 3 To Go HD350

1600 W, Mini cestovný fén, iontec systém, 2 stupne regulácie teploty a 1 stupeň prúdenia vzduchu, úzká smerová hubica, multivoltage, skladateľná rukoväť

Predaj skončil

Braun Satin Hair 3 HD 350 To Go ? najvýkonnejší sušič vlasov Style & Go s technológiou Ionic. S výkonom 1600 Wattov je sušič vlasov Satin Hair 3 ideálnym nástrojom pre účinné vysúšanie vlasov a ich špičkovú ochranu. Vyberte si model HD 350 ideálny na cesty. Vďaka optimálnej distribúcii tepla, ochrane pred prehriatím a lámaním vlasov a technológii ionic sušič Satin Hair 3 vaše vlasy pri vysúšaní ochráni. Vytvorte si úžasné účesy a užite si skvelú úpravu žiarivých a zdravo vyzerajúcich vlasov ? vďaka svojmu ergonomickému dizajnu sa sušič vlasov Satin Hair 3 ľahko a pohodlne používa v každom uhle. Má skladateľnú rukoväť, takže je ľahko skladovateľný v kufri alebo kabelke na cestách.

 

Všetky sušiče vlasov Satin Hair optimálne synchronizujú distribúciu tepla, prúdu vzduchu a rýchlosť vysúšania, takže zaisťujú šetrnú, a napriek tomu účinnú teplotu vysúšania ? schválil nezávislý nemecký inštitút pre výskum vlákien DWI. DrySafe ? vysúšajte si vlasy bezpečne každý deň. Multi-voltage pre bezpečné a pohodlné užívanie kdekoľvek a kedykoľvek. tvarovaná tryska ? pre vaše jedinečné účesy nastavenie teploty a prúdu vzduchu ? na rukoväti skladateľná rukoväť ? pre využitie na cestách funkcia ionic ? Saténové ióny obklopia každý jednotlivý vlas a rýchlo obnovia rovnováhu jeho vlhkosti, ktorá sa obvykle pri úprave vlasov nadmerným teplom stráca.

 

-         1600 W

-         sieťový prívod 2m

-         závesné očko

-         sušič vlasov Braun HD 350

-         extra úzka smerová dýza

 

Značka Braun

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.


Súvisiace produkty

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Spokojna

Overený zákazník,

je dobrý

Overený zákazník,

Všetko v poriadku z nákupom som spokojná.

Overený zákazník,