BRAUN Digitálny tlakomer BUA 7200

Digitálny tlakomer na rameno, pamäť pre 2 používateľov s pamäťou 2× 200 meraní, detekcia arytmie, univerzálna veľkosť manžety s postupným nafukovaním, Bluetooth na prepojenie s mobilnou aplikáciou Braun Healthy Heart, farebný displej, výpočet priemerných denných/týždenných/mesačných hodnôt

Predaj skončil

Digitálny tlakomer

Braun ActivScan 9 BUA7200 novej generácie je vybavený prehľadným farebným displejom, pamäťou pre 2 používateľov a manžetou s postupným komfortným nafukovaním. Displej zobrazuje aktuálne údaje o vašom krvnom tlaku na základe odporúčaní Svetovej zdravotníckej organizácie. Pomocou navigačného kolieska môžete sledovať trendy krvného tlaku v priebehu času interpretované pomocou prehľadných tabuliek, grafov, kalendárov a priemerov.

 

Mobilná aplikácia Braun Healthy Heart

Monitor krvného tlaku sa ľahko synchronizuje s aplikáciou Braun Healthy Heart a poskytuje vám prístup k nameraným hodnotám takmer kedykoľvek a kdekoľvek. Hodnoty môžete sprístupňovať svojmu lekárovi, rodine či priateľom. Mobilná aplikácia zobrazuje trendy krvného tlaku prostredníctvom grafov a poskytuje priemerné hodnoty.

 

Farebná indikácia

Zistite na prvý pohľad zdravie srdca. Farebne podsvietené srdce vám ukáže, či je váš krvný tlak normálny (zelená), alebo či máte miernu (žltá), strednú (oranžová) alebo ťažkú (červená) hypertenziu. A to na základe pokynov Svetovej zdravotníckej organizácie.

 

Kalendár

Prehľadný kalendár poskytuje dáta o frekvencii meraní krvného tlaku. Navigačným tlačidlom si môžete prechádzať jednotlivé merania. Dni sú farebne označené na základe denného priemeru meraní.

 

Jednoduché uchytenie manžety

Meracia manžeta umožňuje ľahké a pohodlné uchytenie okolo vášho ramena.

 

Pohodlné používanie

Technológia postupného nafukovania manžety zaisťuje menší tlak na zápästie na kratšiu dobu, pretože meranie krvného tlaku prebieha už počas nafukovania manžety. Iné tlakomery merajú tlak až pri nafúknutí manžety a pri jej postupnom vyfukovaní.

 

Detekcia arytmie

Digitálny krvný tlakomer Braun ActivScan 9 deteguje nepravidelný srdcový rytmus ? arytmiu. Ak sa tento symbol často objavuje pri meraní vášho krvného tlaku, vyhľadajte lekársku pomoc.

 

Vnútorná pamäť

Tlakomer disponuje pamäťou pre 2 používateľov. Každý používateľ má k dispozícii pamäť až na 200 meraní na presnejšiu interpretáciu dát.

 

Braun Healthy Heart

Získajte jednoduchý prístup k vašim nameraným hodnotám s mobilnou aplikáciou Braun Healthy Heart. Mobilná aplikácia je k dispozícii v App Store a v službe Google Play.

 

História meraní

Po zmeraní krvného tlaku sa údaje odošlú do mobilnej aplikácie, ktorá hodnoty uloží a interpretuje ich pomocou prehľadného grafu, kalendára a výpočtu priemeru.

 

Kompletný prehľad

Do mobilnej aplikácie je možné zadávať záznamy o spánku, cvičení, výžive a nálade. Vytvorte si kompletný prehľad o vašom životnom štýle a zistite, ako ovplyvňuje váš krvný tlak.

 

Šírenie dát

Údaje o vašom krvnom tlaku v mobilnej aplikácii ľahko vyexportujete a môžete ich odosielať e-mailom vášmu lekárovi, rodine či priateľom.


Značka Braun

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.


Súvisiace produkty

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Ústretový, rýchle dodanie

Overený zákazník,

Bolo to rýchle

Overený zákazník,

rýchle dodanie tovaru , tovar splnil moje ocakavanie

Overený zákazník,