ALCATEL MOVE TRACK Bag verzia MK20 Black/Blue

GPS tracker pre zistenie polohy batohu, auta alebo vašeho domáceho miláčika . Praktické silikónové púzdro pre uchytenie, GPS lokátor, záznam trasy, nastavenie bezpečnej zóny s upozornením po jej opustení, pohotovostná doba až 4 dni. Verzia BAG (batožina)

Predaj skončil

Táto malá kompaktná kapsula s rozmermi 42 x 42 x 16,3 mm a hmotnosťou 33 g je vybavená procesorom Mediatek MT2503A, pamäťami 4 MB RAM a 16 MB ROM, konektivitou Wi-Fi, GPS s A-GPS (LBS), ale aj podporou mobilnej siete GSM prostredníctvom Nano SIM karty.

 

MOVETRACK má vstavanú 470 mAh Li-Ion batériu, ktorej výdrž v prevádzke má byť 3 dni a v režime spánku ešte o deň dlhšie. Na jej nabíjanie poslúži Micro USB konektor.

 

Telo trackera Alcatel MOVETRACK je odolné voči vode a nárazu a môžete ho používať samostatne, alebo v niektorom z dvojice silikónových puzdier. Jedno je obojkové, ktorým tracker pripevníte na krk svojho psa či mačky.

 

Druhé puzdro je tzv. batožinové. Pomocou neho môžete mať MOVETRACK na kufri či taške, ale aj na kľúčenke. Môžete ho umiestniť do auta, alebo zavesiť na bicykel či motorku. Takto môžete mať čokoľvek (ale aj kohokoľvek) pod kontrolou a v prípade straty ľahko zistiť, kde sa nachádza.

 

MOVETRACK je možné spárovať so zariadením s OS Android alebo iOS. V príslušnej aplikácii potom monitorujete polohu zvieraťa či objektu v reálnom čase. Poloha na mape sa priebežne aktualizuje a jej história sa ukladá po dobu 24 hodín.

 

V prípade vymedzenia tzv. virtuálnej bezpečnej zóny vás upozornením v smartfóne MOVETRACK informuje o tom, ak sledované zviera či objekt sa dostane mimo tejto zóny, prípadne sa do nej vráti.

 

Základné parametre

Varianty: MOVETRACK PET, MOVETRACK BAG (líši sa typom púzdra)

Rozmery: 42 x 42 x 16,3 mm

Hmotnos:ť 33 g

Chipset Mediatek: MT2503A

Pamäť: 4 MB RAM, 16 MB ROM

Konektivita: Wi-Fi; GPS s A-GPS (LBS)

Mobilné siete: 2G: GSM 900/1800 mhz PODPOROVANÉ OS Android 4.3 a vyššie, ios 7 a vyšší

Batéria: 470 mah Li-Ion doba prevádzky: až 3 dni (na jedno nabitie), 4 dni (v režimu spánku) doba nabíjania: do 120 minút

Sim karta: Nano SIM

Dobíjací konektor: Micro USB 2.0

Príslušenstvo: nabíjací Micro USB kábel (1 m, 5V / 1A), manuál, puzdro pre umiestnenie na obojok / batožinu

Aplikácia movetrack: dostupná v Obchode Play a appstore

Značka Alcatel

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.


Súvisiace produkty

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Ústretový, rýchle dodanie

Overený zákazník,

Bolo to rýchle

Overený zákazník,

rýchle dodanie tovaru , tovar splnil moje ocakavanie

Overený zákazník,